Historie

Lidt om VB II´s historie og vores ambitioner og fremtid for klubben VBII Billardklub som er underlagt Afdelingsbestyrelsen i bebyggelsen Vildtbanegård II, fik sit navn d. 7. december 1989, hvor daværende Formand Helmer Larsen startede klubben op sammen med sin kone Hanne. Klubben ligger i skønne omgivelser ovenpå den oprindelige varmecentral, og er omkranset af grønt område samt en lille sø, som flittigt bliver benyttet af ænder og svaner. I 1993 rådede man over 2 halvmatch og 2 hel matchborde, det var først i 1995 det 3. hel matchbord blev anskaffet. I 1993 blev der meldt hold til i SBBS, og året efter i SJBU, som i dag hedder DDBU. Det var en ting der gav genlyd i ”billardverdenen”. Kunne en lille flække som Ishøj virkelig have to klubber i den ”seriøse” Union, ja det kunne heldigvis lade sig gøre. Det fik den betydning for klubben at den blev helt åben. Fra starten i 1989 var det kun en klub for beboere, siden blev den åbnet så klubben optog medlemmer fra hele Ishøj og med engagement i SJBU – (DDBU).

Siden har klubben udviklet sig sportsligt, så vi pynter pænt i DDBU. Klubben stiller op i hvert år i DDBU i div. turninger . Vi har indtil i dag vundet 8 DM og 13 SM.

I boligselskabernes turnering SBBS har vi i mange år deltaget i følgende divisioner 1. Division, 2. Division, 3. Division, 4. Division samt SBBS Liga i skomager.

Men selv om vi arbejder med sportslige mål og ambitioner om at have en flot klub, er det, der binder det hele sammen – det sociale liv. Klubben har en god økonomi, hvilket indebærer at vi har mulighed for at spille på 3 belgiske håndbyggede Verhoeven borde af allerhøjeste kvalitet. 

Det er vores ønske og mål for beboerklubben, at den må vedblive at kunne fungere både som sportsklub & beboerklub med et godt omdømme, og som et hyggeligt sted at være for vores medlemmer der benytter klubben som et lille ”fristed”, hvor der hersker en afslappet stemning.

Print Friendly, PDF & Email